• Dietojarska kuchnia żydowska

69.90
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Kurier InPost 15
Pocztex Kurier 48 15
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 17.9
Kurier DPD 17.9
Kurier InPost (Pobranie) 20
Kurier DPD (Pobranie) 20.9
Dostępność 2 szt.
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 692578677

Zostaw telefon

Przepisy kuchni żydowskiej.

Smaki, które pokochali Marc Chagall i wileńska bohema.

Książka kucharska, która zaginęła w zawierusze wojennej.

Fania Lewando przed wojną prowadziła w Wilnie popularną restaurację serwującą wybrednym gościom wegetariańskie specjały kuchni Żydów aszkenazyjskich. Łączyła nieoczywiste smaki, gotowała zdrowo, mając świadomość, że tylko bezmięsna dieta i odpowiednia dawka witamin mogą zapewnić dobre samopoczucie. Jej kulinarny kunszt był szeroko ceniony, nic więc dziwnego, że zaproponowano jej, by wypłynęła w ekskluzywny rejs jako szefowa kuchni serwującej koszerne potrawy na statku Batory.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci