• Dietojarska kuchnia żydowska

Brak towaru
51.14
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2 dni
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska 15
Pocztex Kurier 48 15
Kurier 16.9
Pocztex Kurier 48 17.9
Kurier (Pobranie) 20.9
Poczta Polska (Pobranie) 22
Kurier 100
Dostępność 0 szt.
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Przepisy kuchni żydowskiej.

Smaki, które pokochali Marc Chagall i wileńska bohema.

Książka kucharska, która zaginęła w zawierusze wojennej.

Fania Lewando przed wojną prowadziła w Wilnie popularną restaurację serwującą wybrednym gościom wegetariańskie specjały kuchni Żydów aszkenazyjskich. Łączyła nieoczywiste smaki, gotowała zdrowo, mając świadomość, że tylko bezmięsna dieta i odpowiednia dawka witamin mogą zapewnić dobre samopoczucie. Jej kulinarny kunszt był szeroko ceniony, nic więc dziwnego, że zaproponowano jej, by wypłynęła w ekskluzywny rejs jako szefowa kuchni serwującej koszerne potrawy na statku Batory.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie