• Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko

Brak towaru
59,90 zł
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 13,00 zł
Odbiór osobisty 0,00 zł
Orlen Paczka 13,00 zł
Pocztex Kurier 48 15,90 zł
Kurier InPost 17,00 zł
Kurier DPD 19,90 zł
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 20,00 zł
Kurier InPost (Pobranie) 21,00 zł
Kurier DPD (Pobranie) 23,00 zł
Dostępność 0 szt.
Zostaw telefon

Książka poświęcona kuchni Żydów polskich. Nie ma jednak charakteru dokumentalno-wspomnieniowego, nie jest antologią starych przepisów. Balbina Przepiórko jest postacią fikcyjną, kryje się za nią Piotr Bikont, znany z rozmaitych książek kulinarnych oraz publikacji w prasie (m.in. „Gazeta Wyborcza”, „Przekrój”, „Wprost”,  „Newsweek”), który kreśli własną wizję kuchni żydowskiej, dostosowaną do wymogów i gustów współczesności.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie