• Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko

Brak towaru
59.90
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 15.9
Odbiór osobisty 0
Pocztex Kurier 48 15.9
Kurier InPost 17
Kurier DPD 19.9
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 20
Kurier InPost (Pobranie) 21
Kurier DPD (Pobranie) 23
Dostępność 0 szt.
Zostaw telefon

Książka poświęcona kuchni Żydów polskich. Nie ma jednak charakteru dokumentalno-wspomnieniowego, nie jest antologią starych przepisów. Balbina Przepiórko jest postacią fikcyjną, kryje się za nią Piotr Bikont, znany z rozmaitych książek kulinarnych oraz publikacji w prasie (m.in. „Gazeta Wyborcza”, „Przekrój”, „Wprost”,  „Newsweek”), który kreśli własną wizję kuchni żydowskiej, dostosowaną do wymogów i gustów współczesności.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie