
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko


Symbol:
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 15 |
Dostępność |
|
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Zostaw telefon |
Książka poświęcona kuchni Żydów polskich. Nie ma jednak charakteru dokumentalno-wspomnieniowego, nie jest antologią starych przepisów. Balbina Przepiórko jest postacią fikcyjną, kryje się za nią Piotr Bikont, znany z rozmaitych książek kulinarnych oraz publikacji w prasie (m.in. „Gazeta Wyborcza”, „Przekrój”, „Wprost”, „Newsweek”), który kreśli własną wizję kuchni żydowskiej, dostosowaną do wymogów i gustów współczesności.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci