• Kuchnia żydowska Balbiny Przepiórko

Brak towaru
51.14
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 2 dni
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Poczta Polska 15
Pocztex Kurier 48 15
Kurier 16.9
Pocztex Kurier 48 17.9
Kurier (Pobranie) 20.9
Poczta Polska (Pobranie) 22
Kurier 100
Dostępność 0 szt.
Waga 0.15 kg
Zostaw telefon

Książka poświęcona kuchni Żydów polskich. Nie ma jednak charakteru dokumentalno-wspomnieniowego, nie jest antologią starych przepisów. Balbina Przepiórko jest postacią fikcyjną, kryje się za nią Piotr Bikont, znany z rozmaitych książek kulinarnych oraz publikacji w prasie (m.in. „Gazeta Wyborcza”, „Przekrój”, „Wprost”,  „Newsweek”), który kreśli własną wizję kuchni żydowskiej, dostosowaną do wymogów i gustów współczesności.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie